Tervetuloa huippuammattilaistemme joukkoon!

 

DA-Groupissa ihmiset viihtyvät. Siitä kertovat matala henkilöstön vaihtuvuus. Useat työntekijät ovat edelleen vahvuudessamme yrityksen perustamisesta yli 25 vuotta sitten. DA-Group tarjoaa hyvät menestysmahdollisuudet urallesi.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä. Lisäksi valitulta työnhakijalta pyydetään lupa tehdä turvallisuusselvitys.

Päätoimipaikkamme on Forssassa ja toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Kaarinassa.

Katso Forssan kaupungin tuottamat videot: Järkivihreä Forssa, Forssan kaupunkiesittely ja Forssan kansallinen kaupunkipuisto- Forssan kaupunki tarjoaa myös erinomaiset Muuttajapalvelut.
Forssa is a great place to live and work!

 

Avoimet työpaikat

Tässä osiossa ilmoitamme rekrytointitarpeistamme, kun aktiivisesti etsimme ammattilaisia joukkoomme.  

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita.

Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka, simulaatiot sekä RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin.

Emoyhtiö DA-Design on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 120 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa. Vahvistamme kasvuamme rekrytoimalla huippuammattilaisia eri tehtäviin.
Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Mekaniikkasuunnittelija

Haemme tiimiimme mekaniikkasuunnittelijaa. Toimipaikkasi voi valintasi mukaan olla Forssa, Tampere, Turku, Helsinki tai Kaarina. Tehtävässä pääset mukaan haastaviin projekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat mallinnustöistä, tuotekehitystehtävistä sekä tuotesuunnittelutehtävistä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää: 

 • Soveltuvaa teknillistä AMK-opintotaustaa
 • 3D CAD -ohjelmiston osaamista (mm. SolidWorks)
 • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja 
 • Kunnianhimoista mutta nöyrää asennetta sekä motivaatiota edetä suunnittelun huippuosaajaksi
 • Matkustusvalmiutta tarvittaessa ensisijaisesti eri toimipisteisiimme

Lisätietoja tehtävästä antaa Solution Leader Santtu Puskala (puh: 029 0800 981 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi).

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla ”Mekaniikkasuunnittelija”. 

 

QA/PA-insinööri

Etsimme QA/PA-insinööriä vahvistukseksi Laatutiimiimme Forssaan. Laatupalveluyksikkö tekee tiivistä yhteistyötä tulosyksiköiden ja muiden palveluyksiköiden kanssa tavoitteenaan parantaa toiminnan ja tuotteen laatua sekä vahvistaa kaikkien DA-Groupissa työskentelevien henkilöiden laatuosaamista. Laatupalveluyksikkö vastaa laatuvaatimusten ohjauksesta ja valvoo niiden toteutumista.

QA/PA-insinöörin tehtävänä on varmistaa asiakasvaatimusten ja sovellettavien laatustandardien vaatimusten toteutuminen toimitusketjussa. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaan että oman organisaation eri yksiköiden kanssa. Tehtäviin sisältyy toiminnan jatkuva parantaminen sekä henkilöstön laatuosaamisen vahvistaminen. QA/PA-insinööri organisoi laadunvarmistukseen liittyviä katselmointeja ja tarkastuksia sekä auditoi sisäistä toimintaa.

Edellytämme hakijalta

 • aikaisempaa kokemusta laatutehtävistä,
 • ohjaavaa ja opastavaa otetta,
 • ongelmanratkaisu- sekä tiedonhankintataitoja,
 • hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, sekä
 • hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Katsomme eduksi

 • kokemuksen elektroniikkakomponenteista, -suunnittelusta ja -valmistuksesta,
 • ECSS –standardin tuntemuksen,
 • yleisimpien laatustandardien tuntemuksen, sekä
 • laatutyökalujen ja -analyysimenetelmien osaamisen.

Rajoitetusta etätyömahdollisuudesta voidaan neuvotella erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Louhola, puh: 029 0800 918 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi.

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 10.12.2019 mennessä osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla ”QA/PA-insinööri”.

 

Laivasuunnittelijaa / Naval Architect

Haemme Helsingin toimistollemme nuorta, dynaamista ja aikaansaavaa laivasuunnittelijaa, joka ei pelkää ottaa asioita hoidettavakseen ja perehtyä uusiin asiakokonaisuuksiin nopeastikin.


Aluksi tuet asiakasprojekteissa, mitä kautta pääset nopeasti toimialan ominaispiirteisiin kiinni. Tarkka työnkuva muodostuu osaksi omien osaamis- ja kehittymisalueidesi mukaan.


Vaatimuksina työhön on ylempi korkeakoulututkinto meritekniikasta, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä aikaansaava ja tunnollinen asenne. Näiden lisäksi eduksi katsotaan esimerkiksi:


 • NAPA, AutoCAD tai Rhino-ohjelmisto-osaaminen

 • ohjelmointiosaaminen

 • kokemus asiakasrajapinnasta
 • muu sujuva kielitaito

Surma on suomalaisen teknologiakonserni DA-Groupin laivastoteknologiaan ja taistelunkestävyyteen erikoistunut tytäryhtiö.Hakemukset ja lisätietoja:

recruit@surma.ltd sekä
 http://www.surma.ltd/careers
Roope Kotiranta, Vice Precident, Chief Technology Officer, +358 50 359 2779

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME