Tervetuloa huippuammattilaistemme joukkoon!

 

DA-Groupissa ihmiset viihtyvät. Siitä kertovat matala henkilöstön vaihtuvuus. Useat työntekijät ovat edelleen vahvuudessamme yrityksen perustamisesta yli 25 vuotta sitten. DA-Group tarjoaa hyvät menestysmahdollisuudet urallesi.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi. Hakiessasi työpaikkaa annat yritykselle luvan tallentaa antamasi tiedot työnhakijarekisteriin, johon on käyttöoikeus vain yrityksen henkilöstöhallinnolla. Työnhakijarekisteriä käytetään vain rekrytointitarkoitukseen. Työnhakija voi halutessaan myös pyytää omien tietojensa poistamista työnhakijarekisteristä.

Päätoimipaikkamme on Forssassa ja toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Kaarinassa. Katso Forssan kaupungin tuottamat videot: Järkivihreä Forssa, Forssan kaupunkiesittely ja Forssan kansallinen kaupunkipuisto- Forssa is a great place to live and work!

 

Avoimet työpaikat

Tässä osiossa ilmoitamme rekrytointitarpeistamme, kun aktiivisesti etsimme ammattilaisia joukkoomme.  

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Erikoisosaamistamme ovat sulautetut järjestelmät, elektroniikka ja mekaniikka sekä RF-, mikroaalto- ja millimetriaaltoteknologiat. Hallitsemme tuotteet tuotekehityksestä ja testauksesta valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Emoyhtiö DA-Design on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 120 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa. Vahvistamme kasvuamme rekrytoimalla huippuammattilaisia eri tehtäviin.
Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

 

Haemme Tampereelle

Ohjelmistosuunnittelijaa

Sinulla on muutaman vuoden työkokemus ohjelmistosuunnittelusta erityisesti sulautetussa ympäristössä. Tulet työskentelemään älykkäiden mittaus- ja ohjausjärjestelmien tuotekehityksen parissa yhteistyössä eri osa-alueiden suunnittelijoiden kanssa. Tietotekninen koulutustausta ja harrastuneisuus ohjelmistojen, robotiikan tai elektroniikan parissa ovat eduksi tehtävässä, mutta oleellista on oikea asenne ja halu ottaa vastuualueesi tehtävät haltuun.

Odotamme sinulta:

 • Muutaman vuoden työkokemusta sulautettujen laitteiden ohjelmistosuunnittelusta
 • Kokemusta C tai C++ ohjelmointikielistä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteisuutta ja asennetta

Katsomme eduksesi, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta joiltakin seuraavista osa-alueista:

 • Reaaliaikajärjestelmät
 • Tietoverkkoprotokollat
 • Mikroprosessorit
 • Algoritmit
 • Mittalaitteet

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. 

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 31.8.2019 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi otsikolla ”Ohjelmistosuunnittelija”. Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Salo (puh. +358 29 0800 925, sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi).

 

Haemme Tampereelle

Projektipäällikköä

Sinulla on useamman vuoden kokemus vaativien suunnitteluprojektien tai tuotekehityshankkeiden tuloksellisesta johtamisesta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti myös paineen alla. Toimiminen asiakkaiden ja projektitiimin kanssa on sinulle luonteista ja sujuvaa. Tehtävä edellyttää neuvottelutaitoa sekä kommunikointia ja dokumentointia niin suomen kuin englannin kielellä.

Arvostamme aktiivista ja päämäärätietoista projektinjohtamista, laajojen kokonaisuuksien hahmottamista, eri suunnittelualojen ymmärrystä sekä kykyä reagoida muutoksiin ja riskeihin. Kokemus teollisuuden projektien vetämisestä katsotaan eduksi. Kaikille työntekijöille tehdään turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. 

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 21.9.2019 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi otsikolla ”Projektipäällikkö”. Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Salo, puh. +358 29 0800 925 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi.

 

Haemme Forssaan 

CNC-koneistajaa tai metallityöntekijää

Sinulla on kokemusta metallityötehtävistä. Mekaniikkapajamme työtehtävät sisältävät mm. CNC–koneistusta ja -ohjelmointia erilaisilla koneistuskeskuksilla, hiontaa, lankasahausta, kipinätyöstöä, ruiskupuristamista ja kokoonpanoa. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti. Alaan liittyvä ammatillinen koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. Lisäksi tarvittaessa koulutamme työtehtäviin työn ohessa.

Hakemuksen tulee sisältää vähintään seuraavat asiat:

 • Aikaisempi työkokemus ja koulutus
 • Harrastuneisuutesi ja yleinen kiinnostuneisuutesi ja osaamisesi teknologiaan  

Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Leino (puh: 029 0800 983 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi).

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 31.8.2019 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi otsikolla ”CNC–koneistaja tai metallityöntekijä”. Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

 

Haemme Forssaan 

Elektroniikkavalmistuksen työntekijää

Etsimme elektroniikkatyöntekijää kokoonpano-, tarkastus- ja korjaustehtäviin. Toivomme sinulta alan koulutusta tai työn kautta hankittua osaamista ja kokemusta, hyvää asennetta ja reipasta työskentelyotetta. Juotostaito sekä bondaus-osaaminen katsotaan eduksi. Olet tarkka ja huolellinen, pidät rutiineista ja toistuvuudesta työtehtävissä. Työohjeiden ja muiden ohjeiden tarkka noudattaminen on ehdoton edellytys laadukkaan työn suorittamisessa.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. Lisäksi työhön koulutetaan työtehtävien ohessa. 

Hakemuksen tulee sisältää vähintään seuraavat asiat:

 • Aikaisempi työkokemus ja koulutus
 • Kokemuksesi sorminäppäryyttä ja pikkutarkuutta vaativista tehtävistä
 • Huomioimme sekä arvostamme myös henkilökohtaisen harrastuneisuutesi tekniikkaan

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 31.8.2019 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi otsikolla ”Elektroniikkavalmistuksen työntekijä”. Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Kemppinen (puh: 029 0800 942 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi).

 

DA-Groupin tytäryhtiö Surma hakee Helsinkiin

Laivasuunnittelijaa / Naval Architect

Haemme Helsingin toimistollemme nuorta, dynaamista ja aikaansaavaa laivasuunnittelijaa, joka ei pelkää ottaa asioita hoidettavakseen ja perehtyä uusiin asiakokonaisuuksiin nopeastikin.


Aluksi tuet asiakasprojekteissa, mitä kautta pääset nopeasti toimialan ominaispiirteisiin kiinni. Tarkka työnkuva muodostuu osaksi omien osaamis- ja kehittymisalueidesi mukaan.


Vaatimuksina työhön on ylempi korkeakoulututkinto meritekniikasta, sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä aikaansaava ja tunnollinen asenne. Näiden lisäksi eduksi katsotaan esimerkiksi:


 • NAPA, AutoCAD tai Rhino-ohjelmisto-osaaminen

 • ohjelmointiosaaminen

 • kokemus asiakasrajapinnasta
 • muu sujuva kielitaito

Surma on suomalaisen teknologiakonserni DA-Groupin laivastoteknologiaan ja taistelunkestävyyteen erikoistunut tytäryhtiö.Hakemukset ja lisätietoja:

recruit@surma.ltd sekä
 http://www.surma.ltd/careers
Roope Kotiranta, Vice Precident, Chief Technology Officer, +358 50 359 2779

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME