Logo [DA-Group']
 
 

PALVELEVAA TESTAUSTA

Eleforssilla on täysimittainen 3m Full Compliance -tason EMC-mittauskammio, joka mahdollistaa kansainvälisten standardien mukaiset säteilevien emissioiden sekä häiriönsiedon mittaukset laajalla taajuusalueella. Laboratoriomme Tampereella ja Forssassa tarjoavat kattavat testauspalvelut tuotekehitysaikaisista mittauksista aina akkreditoituun Full Compliance -testaukseen mm. asiakas- ja viranomaishyväksyntöjä  varten.

Lisäksi USA:n viestintäviranomainen Federal Communications Commission FCC tunnustaa Eleforssin akkreditoidut testausselosteet seuraavilla osa-alueilla:

 kustannustehokkaat testauspalvelut kaikkiin tarpeisiin

EMC-testausmenetelmät

Laboratoriomme tukevat yleisimpiä EMC-standardeja ja -testausmenetelmiä:


Radiolaitteiden testaus

Meillä on valmiudet myös radiolaitteiden EMC- ja RF-testaukseen mm. radiolaitedirektiivin sekä FCC:n vaatimustenmukaisuuden osoittamiseksi.

Kenttämittaukset

Onsite-mittauksilla kentällä voidaan selvittää häiriöongelmia kohteessa ja suorittaa suurikokoisen sekä liikkuvan kaluston mittauksia. Kentällä esiintyy myös tilanteita, joissa standardin mukainen testaus ei riitä. Näissä tapauksissa yhdessä asiakkaan kanssa arvioidaan olosuhteet ja toteutetaan kenttämittauksia tarpeen mukaan.

 

Muita sähköisiä mittauksia ja analysointeja

Vakiotestauspalveluidemme lisäksi voimme tehdä harvinaisempia testejä ja mittauksia. Keskustellaan yhdessä tarpeistanne ja mahdollisuuksistamme olla avuksi. Lue lisää »

 

taina-pola.jpg

Kiinnostuitko?

         

TAINA POLA

    

Testing Specialist
+358 29 0802 994
Vaihde: +358 29 080 2990

    

Ota yhteyttä »

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x