Logo [DA-Group']
 
Testaus ja validointi
 

 

mittaus- ja testauspalvelut 


DA-Group tarjoaa sulautettujen teknologiaratkaisuiden  testauspalveluja kattavasti eri alojen elektroniikkaratkaisuihin ja  mobiilisovelluksiin. Testiympäristössä suoritetaan RF- ja elektroniikkalaitteiden ja -järjestelmien toiminnalliset, sähköiset, mekaaniset, ympäristötestaukset sekä tarvittaessa myös tyhjiö- ja tiiveystestaukset. 

Testaamme asiakkaiden elektroniikkalaitteet ja –järjestelmät tuotekehitys- ja tuotantovaiheessa, ennen tuotteen tuotantoon hyväksyntää ja markkinoille vapautusta. Kattavalla testauksella varmistetaan tuotteiden sovellus- ja markkinakelpoisuus sekä luotettavuuden, suorituskyvyn, ominaisuuksien sekä viranomaisvaatimusten osalta. Testien tuloksista ja niissä havaituista asioista toimitetaan asiakkaalle aina yksityiskohtainen raportti. Tiedon avulla tuotekehitystä voidaan johtaa oikeaan suuntaan ja pienentää tuotteeseen liittyviä riskejä. 

AKKREDITOIDUT testauspalvelut todentavat toimintakyvyn

Akkreditoidut testaukset tuotetaan konsernin tytäryhtiön Eleforss Oy:n toimesta Tampereen testauslaboratoriossa standardien vaatimien olosuhteiden ja menetelmien mukaisesti. Eleforss on tuottanut jo yli 10 vuoden ajan testausalan palveluita. Akkreditoitu pätevyysalue kattaa keskeisimmät emissio- ja immuniteettimittausten standardit, mukaan lukien useat EMC- ja radiolaitedirektiivin viittaamat harmonisoidut standardit. 

Eleforssin EMC-laboratoriolla on FINAS:in myöntämä ISO/IEC 17025 –standardiin perustuva akkreditointi laboratoriotunnuksella T313. Lisäksi FCC tunnustaa Eleforssin akkreditoidut testausselosteet osana USA:n viranomaishyväksyntää. Akkreditoituna toimijana Eleforss Oy on puolueeton ja riippumaton yrityskumppani.

ilac-MRA

Lataa sertifikaatti »

  FCC

 

eleforss-full-complaince-huone.jpeg

EMC-TESTAUS


Tarjoamme kattavaa ja skaalautuvaa sähköisten, elektronisten sekä radiolaitteiden EMC- ja RF-testausta kustannustehokkaasti tuotekehitysmittauksista aina akkreditoituihin testauksiin asti. 

Akkreditoitu pätevyysalueemme kattaa keskeisimmät emissio- ja immuniteetti-mittausten standardit, mukaan lukien useat EMC- ja radiolaitedirektiivin viittaamat harmonisoidut standardit. Ajantasainen akkreditoitu pätevyysalue on saatavilla FINAS:in verkkopalvelusta T313 -akkreditointitunnuksellamme. Lue lisää »

 

eleforss-mekaaninen-testausimg-04111820476789.jpg

MEKAANINEN TESTAUS


Mekaanisella testauksella varmistetaan laitteiden kuljetus- ja pudotuskestävyyttä sekä laitteiden toimivuutta olosuhteissa, joissa ne altistuvat tärinälle. 

Standardien mukaiset pudotus-, tärinä-, isku-, ravistus- sekä jyskytystestaukset antavat luotettavaa tietoa laitteiden mekaanisesta kestävyydestä. Lue lisää »

 
 


referenssejä

 
 
EKE
Labkotec
Outotec
Teknoware
Valmet
Hella
 

da-group-tampere-hermia-kiinteisto-kuva-2.png

ELEFORSS OY

+358 29 080 2990
info@eleforss.fi
Lue lisää Eleforssin testaussivustolta

TESTAUSLABORATORIOT

TAMPERE - AKKREDITOIDUT PALVELUT
Visiokatu 6
(Hermia 4 -rakennus)

FORSSA
Kassimäenkatu 2

Sijainnit »

 

Esitteet

 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x