Logo [DA-Group']
 
 

Tutkasovellutuksilla laajat mahdollisuudet


DA-Group on kehittänyt ja valmistanut ulkoavaruuteen soveltuvia tutkaratkaisuja jo pitkään. Nyt DA-Groupin älykkäitä kokonaisratkaisuja voidaan hyödyntää lähialueiden tutkaratkaisuissa asuinympäristöissä. Sovellusalueet voivat ulottua asuinhuoneistojen valaisuratkaisuista kiinteistöautomaatiossa aina ihmisten liikkumisen seuraamiseen esimerkiksi hoivakodeissa, sairaaloissa tai vaikkapa vankiloissa.

Yhteistyö DA-Groupin ja tutkimuslaitoksen kanssa lähialueiden tutkaratkaisujen kehittämisessä kietoutuu DA-Groupin ydinosaamiseen millimetriaalloilla toteutettujen korkeataajuussovellusten parissa. Sovellusten käyttöalue on laaja. Lähialuetutka voi toimia läsnäolotunnistimena vastaamassa esimerkiksi kysymykseen onko jossakin huoneessa mahdollisesti ihminen. Myös ihmismassan liikesuuntaa voidaan seurata. Sovellusalueisiin kuuluu myös ihmisen vireystilan mittaaminen ja valvonta. Näin esimerkiksi raitiovaunukuljettajan vireystilaa voitaisiin seurata keuhkojen hengitystilavuuden ja sydämen sykkeen muutoksia seuraamalla. 

 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x