Logo [DA-Group']
 
 

ÄLYKKÄÄT KOKONAISRATKAISUT - 
IDEASTA TUOTTEEKSI


Tulevaisuuden haasteet ovat meille kaikille yhteisiä. Me tarvitsemme entistä kestävämpiä ja vähemmän kuormittavia ratkaisuja palvelujen ja tuotteiden tuottamiseen. Tehtävämme on ratkoa ongelmia ja kehittää uusia parempia ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa.

DA-Groupin historia, perinne ja tuotantokyky perustuvat vahvaan insinööriosaamiseen. Kokemus on vahvistanut näkemystämme myös siitä, että monipuolinen osaaminen mahdollistaa kehittymisen ja jatkuvuuden. Asiakas hyötyy siitä, että laajennamme ja monipuolistumme, sen sijaan että keskittyisimme ja erikoistuisimme. Haluamme olla tiivis osa asiakkaamme prosessia – ajatushautomo, testauslaboratorio, suunnittelija ja valmistaja sekä ylläpitäjä.

Asiakkaamme toimivat monella sektorilla, kuten metsä- ja paperiteollisuudessa, prosessiteollisuudessa, ajoneuvoteollisuudessa sekä koneistuksen, televiestinnän ja energiateollisuuden aloilla. Me DA-Groupissa työskentelemme teollisuuden lisäksi myös puolustuksen ja avaruuden sektoreilla. Yhteenlaskettu osaamisemme mahdollistaa teknologioiden monistamisen ja hyödyntämisen toimialojen yli, mikä tarkoittaa entistä kestävämpiä ratkaisuja asiakkaillemme ja koko maapallolle.  

 

teknisten ongelmien yksinkertaistaminen arjen ratkaisuiksi

Toimintatapamme pohjautuu vahvaan asiakaslähtöisyyteen ja ennakoivaan ongelmanratkaisukykyyn. Suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana on vaativien teknisten ongelmien ratkaiseminen ja yksinkertaistaminen. Pitkän kokemuksen sekä tuotantoprosessien hallinnan myötä DA-Group on asiakkailleen luotettava ja kokonaisvaltainen teknologiakumppani, joka edistää osaamisellaan asiakkaidensa sovellusten suorituskykyä ja tuloksellista liiketoimintaa.            

 

ideasta-tuotteeksi1850604750.jpg

Tuotekehityspalvelut  


DA-Group tuottaa tuotekehityspalveluja asiakkaiden tarpeisiin. Kehitys- ja suunnittelutyön tuloksena syntyy kokonaisvaltaisesti toteutettu, optimaalinen ratkaisu vaativiin teollisuus-, puolustus- ja avaruussektorien sovelluksiin.

Kumppanuus DA-Groupin kanssa mahdollistaa  uusien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämisen ketterässä ja tiiviissä toteutusympäristössä. Lue lisää»

 

tutkaratkaisuja-lahialueiden-sovelluksiin1385446659.jpg

TUTKARATKAISUT LÄHIALUEIDEN SOVELLUKSIIN


DA-Groupilla on pitkä kokemus tutkaratkaisujen toimittamisesta ulkoavaruuteen. Nyt älykkäitä sovelluksia voidaan hyödyntää lähialueiden tutkaratkaisuissa.

Sovellusalueet voivat ulottua asuinhuoneistojen valaisuratkaisuista kiinteistöautomaatiossa aina ihmisten liikkumisen seuraamiseen esimerkiksi hoivakodeissa, sairaaloissa tai vaikkapa vankiloissa. Kysymys voi olla esimerkiksi se, että onko huoneessa mahdollisesti ihminen vai ei.  Lue lisää »

 

functional-safety3-reduced1140832476.jpg

TURVAKRIITTISET PROJEKTIT


Autamme yrityksiä heidän turvakriittisissä projekteissa. Avaintekijöitä turvakriittisten projektien tehokkaassa ja aikataulun mukaisessa läpiviennissä ovat osaaminen, oikeat menetelmät ja menetelmiä tukevat sertifioidut työvälineet.

Suunniteltaessa sulautettuja järjestelmiä turvakriittisiin käyttökohteisiin on  tuotekehitysprosessin noudatettava asiaankuuluvia standardeja sekä yleisiä alalla vallitsevia ohjeita. Vaatimusten hallinta on keskiössä turvakriittisten laitteiden suunnittelussa. Lue lisää »

 
 
 
valmet.jpg

ohjainyksiköllä rautaista kilpailuetua

DA-Groupilla on pitkä yhteistyö Valmet Automationin kanssa. Kumppanuus on mahdollistanut uusien, innovatiivisten tuotteiden kehittämisen erilaisiin prosessiteollisuuden tarpeisiin. Yksi kehitystyön tuloksista on ohjainkorttiperhe kemianteollisuuden prosessien ohjauksessa käytettäviin järjestelmiin. Lue lisää »

hublet-poika.jpg

TABLETIT YHTEISKÄYTTÖÖN AINUTLAATUISELLA RATKAISULLA

DA-Group tarjoaa Hublet Oy:lle strategisen kumppanuuden tuotekehityksestä valmistukseen ja logistiikkaan. Innovatiivinen suomalainen Hublet-palvelu soveltuu kirjastoille, museoille, hotelleille, ravintoloille ja sairaaloille. Lue lisää »
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x