Logo [DA-Group']
 
 

 

KATTAVA MIINOITUSJÄRJESTELMÄ

Nykysuuntauksen mukaiset monikäyttöalukset, joissa on helposti muunneltavissa olevia modulaarisia tehtäviin perustuvia järjestelmiä, on tyypillisesti ristiriidassa miinanlaskun kanssa, koska se perinteisesti edellyttää erityisiä miinanlaskujärjestelyjä miinanlaskukiskoineen ja pudotuslaitteineen. DA-Groupilla on nykyaikaiseen miinoitukseen huippuluokan ratkaisu: SUMICO.


MONIPUOLINEN SUMICO

SUMICO-järjestelmän perusversio perustuu  yleiskäyttöön tarkoitettuun konttityyppiin, 20 jalan ISO-konttiin (TEU). SUMICO-moduuli voidaan avata molemmista päistä, ja se sisältää kaksi paria miinakiskoja, jotka on sijoitettu siten, että kiskot voidaan helposti yhdistää toiseen samanlaiseen moduuliin kaistan muodostamiseksi. Perimmäinen kontti on liitettävissä miinanlaskuyksikköön, joka mahdollistaa miinanlaskun suoraan SUMICO-järjestelmän avulla.

SUMICO-järjestelmän monipuolisuutta ja muunneltavuutta voidaan lisätä käyttämällä erikokoisia ja -rakenteisia moduuleja ja lisätoimintoja, kuten automaattista miinanlaskujärjestelmää.

SUMICOn avulla varsinainen miinoitus voidaan suorittaa loppukäyttäjän suosimien miinanlaskulaitteiston avulla. SUMICO-moduulit voidaan kuitenkin tarvittaessa varustaa myös automaattisella miinanlaskujärjestelmällä, joka voi olla täysin riippumaton muista aluksella olevista järjestelmistä.

SUMICOa varten suunniteltu automaattinen miinoitusjärjestelmä perustuu moduulikohtaiseen integroituun ketjulaitteistoon, jota käytetään matalajännitteisellä sähkömoottorilla ja jota tuetaan akuilla tai käytetään pelkästään akuilla.

SUMICO tukee merimiinojen koko elinkaarta: modulissa voidaan säilyttää ja huoltaa miinat sekä kouluttaa miinoihin liittyviä operaatiivisia ja hultotehtäviä. SUMICO tarjoaa toimivan logistiikan ja laskukyvyn ilman vaarallisia miinasiirtoja lavetilta toiselle. Samalla syntyy myös suoja tiedustelulta.

 

 

 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x