Logo [DA-Group']
 
 
sdgsaecor.png
 

RAHKO MAGNEETTISUOJAJÄRJESTELMÄ

Avaimet käteen -ratkaisu MODERNIEN SOTALAIVOJEN MAGNEETTISUOJAUKSEEN

Magneettinen heräte on tärkeimpiä laukaisutekijöitä herätemiinoissa ja torpedoissa. Aseen sensori havaitsee poikkeaman magneettikentässä, kun aluksen teräksinen runkorakenne voimistaa maan magneettikenttää ympärillään. RAHKO magneettisuojajärjestelmä on suunniteltu minimoimaan aluksen magneettinen heräte ja mahdollistamaan operointi miinauhan alla. 

DA-Groupilla on pitkäaikainen kokemus magneettisuojauksesta ja herätteiden hallinnasta. RAHKO on skaalautuva ja redundantti järjestelmä, jonka toiminta perustuu moderniin moniparametriohjaukseen. RAHKO tarjoaa luotettavan herätteiden minimoinnin kaikissa olosuhteissa. Järjestelmän suorituskyky on validoitu, ja useita järjestelmiä on operatiivisessa käytössä. RAHKO on uuden sukupolven järjestelmä korkealla integrointiasteella, joka pienentää järjestelmän valmistuskustannuksia. DA-Group takaa pitkän käyttöiän ja varaosien saatavuuden koko pitkän elinkaaren ajaksi.      

 
combat-survivability.png

Pitkä kokemus ja syvällinen osaamisemme tutkimus- ja kehityshankkeista mahdollistaa nopeat, tarkat ja hyvin validoidut ratkaisut kaikille taistelukestävyyden osa-alueille.

 

aecor-mgi-v0228891633.png

LUOTETTAVA JA REDUNDANTTI JÄRJESTELMÄ

Järjestelmä perustuu itse suunniteltuihin pääkomponentteihin sekä kaupallisiin tuotteisiin, ja täten mahdollistaa kustannustehokkaan ja helposti ylläpidettävän järjestelmän. Järjestelmä tarjoaa luotettavan magneettisuojauksen kaikissa olosuhteissa.

DA-Groupilla on vahva osaaminen magneettisuojauksessa ja herätteiden hallinnassa. RAHKO on skaalautuva ja redundantti järjestelmä, jonka toiminta perustuu moderniin moniparametriohjaukseen.

 

mgherategraph1830500446.png

RAHKO DGS MITOITUS

Toimitettavan järjestelmän mitoitus alkaa laivan ferromagneettisten rakenteiden ja komponenttien tunnistamisella. Näiden osien magnetoitumat voidaan mallintaa tai mitata, ja alukseen asennettava kelasto suunnitellaan tulosten perusteella. Kelasto koostuu V, A, ja L-keloista magneettisen herätteen minimoimiseen kaikissa kolmessa dimensioissa.

RAJAPINNAT JA INTEGROINTI

Järjestelmällä on rajapinta aluksen navigointijärjestelmään navigointitiedon yhdistämiseen koko maailman kattavaan magneettiseen karttaan, jolloin järjestelmä voi toimia myös ilman magnetometriohjausta. Järjestelmään voi lähettää IPMS:ään tilatietoja halutulla tarkkuudella.

 

 
 

 

 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x