Logo [DA-Group']
 
Turvallisesti valmiina
 

Puolustus

DA-Group myy merimiinateknologian liiketoiminnan Forcit Groupille

Forcit Group ja DA-Group ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan DA-Group myy Forcit Groupille merimiinateknologian.

Lue lisää

Lehdistötiedote (pdf) »

 
 

Tehtävämme: turvallisempi toimintaympäristö asiakkaillemme

 

DA-Group on niin kotimaisen kuin kansainvälisenkin puolustusteollisuuden ja puolustusvoimien luotettu kumppani. Autamme asiakkaitamme lisäämään suorituskykyä ja turvallisuutta tarjoamalla uusia ratkaisuja sekä modernisoimalla jo käytössä olevia järjestelmiä.

Tarjontamme kattaa koko palveluketjun: kokonaiset järjestelmät, alijärjestelmät ja yksittäiset laitteet, tutkimus ja tuotekehitys, suunnittelu ja suunnitteluntuki, testaus ja valmistus sekä pitkäaikainen elinkaarihallinta. Tarjoamme alamme johtavia ratkaisuja mm. laivajärjestelmiin ja sotalaivojen taistelunkestävyyteen, elektroniseen sodankäyntiin sekä avaruustilannekuvaan ja avaruustiedusteluun.

 
 
 

Taistelunkestävyyden hallinta ja laivajärjestelmät

 
combat-survivability561290421.png

Kokemuksemme ilma- ja vedenalaisiin räjähdyksiin sekä niihin liittyviin primääri- ja sekundääri-ilmiöihin perustuu pitkäkestoiseen tutkimukseen, kehitykseen sekä ainutlaatuiseen yhteistyöverkostoomme. Voimme näin tarjota asiakkaillemme sopivimmat työkalut sekä asiantuntijapalvelut kokonaisvaltaiseen taistelunkestävyyden hallintaan.

 

aecor-surma.png

SURMA - Työkalut ja asiantuntijapalvelut taistelunkestävyyden hallintaan
Taistelunkestävyys on kriittinen osa laivastoaluksen suorituskykyä. SURMA tarjoaa työkalut ja konsultaatiopalvelut niin spesifiin analyysiin kuin koko laivan taistelunkestävyyskokonaiskuvan saamiseksi.

RAHKO Magneettisuojalaitteet ja laivajärjestelmät 
RAHKO on käyttäjäystävällisin, kustannustehokkain ja helpoiten ylläpidettävä avaimetkäteenratkaisu laivan magneettisuojaukseen ja magnettisen herätteen hallintaan.

 
 

Elektroninen sodankäynti

 
electronic-warfare-1.png

Tarjoamme elektronisen sodankäynnin ratkaisuja järjestelmien testaukseen, mittauksiin ja viestintään.

 
 

darad2-takaosa-ja-sivukuva.png

DARAD EW-järjestelmän testauslaite
DARAD on nopea ja luotettava elektronisten sodankäyntijärjestelmien testauslaitteisto ilma-, maa- ja merivoimien kalustoille. Innovatiivinen, kädessä käytettävä all-in-one-testauslaite suorittaa helposti tehtävään lähtöä edeltävät "go/no-go" -testit.  

iSNS immune Satellite Navigation System
Operatiivisessa käytössä koeteltu ja toimivaksi todistettu iSNS on suojausratkaisu satelliittipaikannuksen häirinnältä suojautumiseen. Se tuottaa GNSS-paikannukseen tehokkaan häiriönsuodatuksen samanaikaisesti eri satelliittikanaville selviten useista samanaikaisista häirintälähetteistä rinnakkaisilla taajuuksilla.

 
 

AVARUUSTILANNEKUVAN MUODOSTAMINEN ja LENTÄVÄ LAITTEISTO

 
space-situational-awareness1117757979.png

Avaruuslaitteistoissa on järjestelmiämme ja komponenttejamme toiminnassa monissa satelliiteissa maan kiertoradoilla - tänään ja tulevaisuudessa.

 

maapallo-avaruudesta-satelliitit-ymparilla-shutterstock-1913550487.jpg

Järjestelmät satelliitteihin
DA-Group on toimittanut instrumentteja ja järjestelmiä satelliitteihin usean vuosikymmenen ajan. Kyvykkyytemme kattaa keskeiset järjestelmät, alijärjestelmät ja laitteistot sekä lentävään kalustoon avaruudessa että maa-asemiin. Toimitamme tuotokset aina tutkimus- ja kehitysvaiheesta valmistukseen ja testaukseen talon sisällä. Avaruusteknologiatoimituksiimme kuuluu useita eri osaamisalueita kuten satelliittikuvantaminen, navigointi ja IoT-tekniikat.

Kaukokartoituksesta saatua dataa hyödynnetään niin jokapäiväisissä kuluttaja- ja terveydenhuoltosovelluksissa kuin myös ilmailu- ja sotilassovelluksissa. Olemme työskennelleet vuosikymmeniä lentävän kaluston järjestelmien parissa ja pystymme soveltamaan RF- ja mikroaalto-osaamistamme myös avaruustilannekuvan muodostamiseen ja siihen liittyviin sovelluksiin.  

Avaruustilannekuvan muodostaminen 
Space Situational Awareness (SSA) ja Space Surveillance and Tracking (SST) -kokonaisuuksissa yhdistyy useita nykyaikaisia tekniikoita, joista DA-Groupilla on laaja-alaisesti osaamista ja kokemusta järjestelmätoimituksista.

 
 
marioffniiranen1.png

Collaboration with marioff

Marioff  Corporation is the world’s leading manufacturer of water mist suppression systems. DA-Group and Marioff have collaborated on research projects for the Finnish Defence Forces and the Navy as well as on Marioff’s own product development projects. DA-Group has brought new know-how to Marioff’s mechanics design processes.  Read more »

mtgfitschen1.png

SURMA SOFTWARE FOR VULNERABILITY ASSESSMENT

MTG Marinetechnik GmbH is a German company specialized in planning and designing naval ships. MTG is using the SURMA software for comprehensive navy combat survivability solutions. SURMA is a versatile tool that includes several features. MTG can carry out vulnerability analyses within the shortest possible time. Read more »

 

 
 

TUOTEVALIKOIMA 
 

Kiinnostuitko -kuvake

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viestiä sales@da-group.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Ota yhteyttä

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x