Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

07.12.2021

DA-Group tukee Itämeren ekologisen tasapainon palauttamista

Tämä jouluna annamme lahjaksi elämää Itämerelle. Tuemme lahjoituksella Baltic Sea Action Groupin työtä.

Lue lisää

30.11.2021

SIDOSRYHMÄLEHTI 2021 ON JULKAISTU

Toimitamme asiakas- ja sidosryhmälehden vuosittain. Perinteinen viestinnän käyttöliittymä eli lehti on edelleen voimissaan. Jutut ovat erinomainen tapa esitellä asiakkaiden ja DA-Groupin, teidän ja meidän, yhteisen työn tuloksia.

Lue lisää

13.11.2021

3D-sirontatutkan lähettimiä lähdössä tutka-asemalle Ruotsiin

DA-Groupin sarjatuotannosta on valmistunut ensimmäinen toimituserä lähetinyksikköjä (Sub-Array Transmitter) EISCAT:in 3D-tutka-asemiin. Lähetinjärjestelmän ensimmäisen vaiheen huippu lähetysteho on suunniteltu olemaan 5 MW, johon ollaan pääsemässä jo ensivuoden lisätilauksilla. Tutkajärjestelmä tulee käsittämään 20 000 antennia sijoitettuna kolmelle eri tutka-asemalle.

Lue lisää

04.10.2021

Vedenalaisen sodankäynnin näyttely avattu Forssassa

DA-Groupin tiloissa Forssassa on avautunut vedenalaisen sodankäynnin näyttely, jossa pääsee esille vähemmän tunnettu suomalainen puolustushistoria. Näyttelykokonaisuus on luotu Forum Marinumin ja teknologiakonserni DA-Groupin välisenä yhteistyönä. Puolustusministeri Antti Kaikkonen avasi näyttelyn tänään 4.10.

Lue lisää

27.09.2021

Forcit ja DA-Group toimittavat miinoitusjärjestelmän Viroon

Viron puolustushallinto ja Forcit ovat allekirjoittaneet sopimuksen Forcitin BLOCKER-miinojen toimittamisesta Viron puolustusvoimille. Forcit ja DA-Group ovat yhdessä kehittäneet ja valmistaneet miinoitusjärjestelmän.

Lue lisää

22.09.2021

DA-Group ja Forcit yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat jatkossa merimiinoja yhteistyössä

Forcit ja DA-Group ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Forcitin BLOCKER- ja muissa Forcitin merimiinoissa käytetään DA-Groupin elektroniikkaa sekä DA-Groupin TURSO-miinaperheessä hyödynnetään Forcitin taistelulatausta.

Lue lisää

10.09.2021

ALIHANKINTA-messut 21. - 23.9.2021

Kohdataan kasvokkain syyskuussa - tervetuloa DA-Groupin osastolle C101. Esittelemme laajan alihankintapalvelujen tarjontamme - tuotekehityksestä ja testauksesta aina elektroniikan ja mekaniikan valmistukseen. DA-Group on täyden palvelun vaativien kokonaisratkaisujen tarjoaja.

Lue lisää

18.08.2021

TRAKO INTERNATIONAL RAILWAY FAIR - 21 - 24.9.2021

DA-Group osallistuu TRAKO-messuille Gdanskissa Puolassa. TRAKO on merkittävin raideteollisuuden tapahtuma, erityisesti Keski- ja Itä-Euroopassa.

Lue lisää

09.08.2021

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -Online-seminaarissa 23.-24.8.2021

Finnish Satellite Workshop (FSW) on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla.

FSW 2021 järjestetään ONLINE-tapahtumana.

Lue lisää

04.08.2021

DA-Group vahvasti mukana EDIDP-hankkeissa

DA-Group osallistuu Euroopan puolustusteollisuuden kehittämisohjelman (European Defence Industry Development Program, EDIDP) kolmeen hankkeeseen. Kansainvälisestä yhteistyöstä saamme merkittävää osaamista, joka tukee entisestään DA-Groupin syvää tietotaitoa teknologiaratkaisussa ja valmistuskyvykkyydessä.

Lue lisää

17.06.2021

Arctic Weather Satellite ja Copernicus Imaging Microwave Radiometer -projektit

DA-Group on voittanut kaksi uutta sopimusta ESA:n ohjelmissa: osana Arctic Weather Satellite -hanketta tuotekehitys ja valmistus instrumenttiin 54 GHz and 325 GHz back-ends ja paikallisoskillaattorit sekä Copernicus Imaging Microwave Radiometer -hankkeeseen radiometrin kalibrointilaitteiden suunnittelu ja valmistus.

Lue lisää

04.06.2021

KOTISIVUMME ON UUDISTETTU

Julkaisimme kesäkuun alussa DA-Groupin uudet internet-sivustot.

Lue lisää

28.05.2021

DA-GROUP OSALLISTUU MESSUTAPAHTUMIIN

Olemme aktiivisesti mukana merkittävissä messutapahtumissa joko virtuaalisesti järjestettynä tai paikan päällä. Katso tilaisuudet ja toivottavasti tavataan!

Lue lisää

10.02.2021

Ministeri Skinnari vieraili DA-Groupissa

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari vieraili DA-Groupissa tänään. Forssan seudulle kohdistuvan vierailun tavoitteena oli kuulostella alueella toimivien vientiyritysten tunnelmia ajankohtaisista asioista ja tavata alueellisia päättäjiä.

Lue lisää

08.01.2021

DA-Group järjestää Naval Mines -webinaarin 13.1.2021

Osallistu webinaariimme koskien Merimiinoituksen roolista nyt ja tulevaisuudessa.
Esittäjät ovat vara-amiraali (evp.) Kari Takanen sekä tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja Roope Kotiranta ja Kristian Tornivaara DA-Groupista.

Lue lisää

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x