Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

05.05.2023

NYT ON HYVÄ HETKI VIERAILLA ROSTOCKISSA, SAKSASSA - UDT 2023 -NÄYTTELY ALKAA PIAN - 9.-11.5

Undersea Defence Technology (UDT) on suurin merenalaisen puolustusteollisuuden tapahtuma, jossa on sekä näyttelyosio ja sen lisäksi lukuisia huippupuhujia konferenssissa.

Lue lisää

25.04.2023

TULE TAPAAMAAN MEITÄ TRAIN & RAIL -MESSUILLE 25.4.-27.4.2023!

DA-Group esittelee messuilla liikkuvan kaluston IP-pohjaisten matkustajatietojärjestelmien tarjooman ja viimeisimmän teknologian, jota käytetään äärimmäisissä pohjoismaisissa sääolosuhteissa.

Lue lisää

04.04.2023

NATO lippu nostetaan tänään iltapäivästä salkoon Kassimäessä!

Suomen lippu nostettiin tänään salkoon Brysselissä NATO:n päämajan edustalla. Suomesta tuli näin Naton 31. jäsenvaltio.

Lue lisää

15.03.2023

DA-Group vahvistaa johtoaan

Uutena väliaikaisena toimitusjohtajana aloittaa 15. maaliskuuta 2023 alkaen Tauno
Maksniemi.

Lue lisää

07.02.2023

SH Defence, DA-Group ja FORCIT Defence allekirjoittivat yhteistyöpöytäkirjan, Memorandum of Understanding (MOU)

Yritykset allekirjoittivat Memorandum of Understanding, yhteistyöpöytäkirjan, CUBE-järjestelmän käytön kehittämisestä merimiinojen laukaisuun, miinanlaskuun ja -varastointiin. DA-Group Defence and Aerospace -sektorin liiketoimintajohtaja Kristian Tornivaara totesi: "Olemme innoissamme yhteistyön aloittamisesta SH Defence -yhtiön kanssa. He ryhtyvät nyt tositoimiin ja tarjoavat maailman merivoimille tulevaisuuden ratkaisun laivaston modulaarisen miinanlaskuun. Olemme työskennelleet merimiinojen ja modulaarisuuden parissa jo vuosia ja nähneet tällaisen järjestelmän tarpeen. Tämä on myös syy SUMICO-patenttiin, jota voidaan nyt hyödyntää Cube-järjestelmässä merivoimien toimintakyvyn ja joustavuuden parantamiseksi."

Lue lisää

03.02.2023

HAEMME TESTAUSINSINÖÖRIÄ TAMPEREELLE

Hyppää mukaan joukkoomme Tampereella! Haemme testausinsinööriä testaustiimiimme. Tehtävänäsi on toteuttaa tarvittavat testausjärjestelyt, suorittaa testaus asiakasvaatimusten ja sovellettavien standardien vaatimusten mukaisesti sekä tuottaa testauksen tulosten perusteella asiakkaan tarpeiden mukainen testausseloste. Tehtäviisi sisältyy lisäksi laboratorion laitteistojen, testauskyvykkyyden sekä laatujärjestelmän kehitys- ja ylläpitotoimet.

Lue lisää

01.02.2023

Meriliitto ja Miinanraivaajakilta vierailulla DA-Groupissa 27.1.2023

Näiden kahden ryhmän vierailulla DA-Groupin isännät saivat vastata hyviin ja tiukkoihinkin kysymyksiin. Meriliitto vieraili aamupäivästä alkaen Forssan Kassimäessä ja aikaa käytettiin huolelliseen tutustumiseen DA-Groupin toimintaan ja Vedenalaisen sodankäynnin näyttelyyn. Miinanraivaajakilta saapui perjantai-iltapäivästä ja he tutustuivat aktiivisesti DA-Group:iin ja näyttelyyn iltaan asti.

Lue lisää

27.01.2023

Mitä kuulimme Finnish Satellite Workshop -tapahtumassa?

DA-Group osallistui Finnish Satellite workshop -tapahtumaan näyttelyalueella ja lisäksi Mikko Kärkkäinen DA-Groupista piti alustusta AWS- ja CIMR-satelliiteista. Tapahtuma järjestettiin 18.-20.1.2023, Espoon Dipolissa, Aalto Yliopiston tiloissa.

Lue lisää

17.01.2023

DA-Group osallistuu Finnish Satellite Workshop 2023 -tapahtumaan

Finnish Satellite Workshop 2023 tapahtuma- ja näyttely alkaa 18.1.2023 ja päättyy 20.1. Workshop järjestetään Dipolissa, Aalto Yliopiston tiloissa, Espoossa.

Lue lisää

23.12.2022

Have a Merry Christmas!

We wish our customers and partners
a happy, wonderful and
peaceful Christmas
and success and joy for 2023 !

Thank you for the past year - and remember that we are here to serve you.

Watch our short Christmas video below

Lue lisää

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x