Logo [DA-Group']
 
 

Ajankohtaista 

04.10.2021

Vedenalaisen sodankäynnin näyttely avattu Forssassa

DA-Groupin tiloissa Forssassa on avautunut vedenalaisen sodankäynnin näyttely, jossa pääsee esille vähemmän tunnettu suomalainen puolustushistoria. Näyttelykokonaisuus on luotu Forum Marinumin ja teknologiakonserni DA-Groupin välisenä yhteistyönä. Puolustusministeri Antti Kaikkonen avasi näyttelyn tänään 4.10.

Lue lisää

27.09.2021

Forcit ja DA-Group toimittavat miinoitusjärjestelmän Viroon

Viron puolustushallinto ja Forcit ovat allekirjoittaneet sopimuksen Forcitin BLOCKER-miinojen toimittamisesta Viron puolustusvoimille. Forcit ja DA-Group ovat yhdessä kehittäneet ja valmistaneet miinoitusjärjestelmän.

Lue lisää

22.09.2021

DA-Group ja Forcit yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat jatkossa merimiinoja yhteistyössä

Forcit ja DA-Group ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Forcitin BLOCKER- ja muissa Forcitin merimiinoissa käytetään DA-Groupin elektroniikkaa sekä DA-Groupin TURSO-miinaperheessä hyödynnetään Forcitin taistelulatausta.

Lue lisää

10.09.2021

ALIHANKINTA-messut 21. - 23.9.2021

Kohdataan kasvokkain syyskuussa - tervetuloa DA-Groupin osastolle C101. Esittelemme laajan alihankintapalvelujen tarjontamme - tuotekehityksestä ja testauksesta aina elektroniikan ja mekaniikan valmistukseen. DA-Group on täyden palvelun vaativien kokonaisratkaisujen tarjoaja.

Lue lisää

18.08.2021

TRAKO INTERNATIONAL RAILWAY FAIR - 21 - 24.9.2021

DA-Group osallistuu TRAKO-messuille Gdanskissa Puolassa. TRAKO on merkittävin raideteollisuuden tapahtuma, erityisesti Keski- ja Itä-Euroopassa.

Lue lisää

09.08.2021

DA-Group mukana Finnish Satellite Workshop -Online-seminaarissa 23.-24.8.2021

Finnish Satellite Workshop (FSW) on merkittävä avaruusalan teknologiatapahtuma Suomessa. Tapahtuma tarjoaa yli sata suomalaisten ja kansainvälisten huippuammattilaisten esitystä avaruusteknologiasta ja sen hyödyntämisestä laajalti myös yrityssektoreilla.

FSW 2021 järjestetään ONLINE-tapahtumana.

Lue lisää

04.08.2021

DA-Group vahvasti mukana EDIDP-hankkeissa

DA-Group osallistuu Euroopan puolustusteollisuuden kehittämisohjelman (European Defence Industry Development Program, EDIDP) kolmeen hankkeeseen. Kansainvälisestä yhteistyöstä saamme merkittävää osaamista, joka tukee entisestään DA-Groupin syvää tietotaitoa teknologiaratkaisussa ja valmistuskyvykkyydessä.

Lue lisää

17.06.2021

Arctic Weather Satellite ja Copernicus Imaging Microwave Radiometer -projektit

DA-Group on voittanut kaksi uutta sopimusta ESA:n ohjelmissa: osana Arctic Weather Satellite -hanketta tuotekehitys ja valmistus instrumenttiin 54 GHz and 325 GHz back-ends ja paikallisoskillaattorit sekä Copernicus Imaging Microwave Radiometer -hankkeeseen radiometrin kalibrointilaitteiden suunnittelu ja valmistus.

Lue lisää

04.06.2021

KOTISIVUMME ON UUDISTETTU

Julkaisimme kesäkuun alussa DA-Groupin uudet internet-sivustot.

Lue lisää

28.05.2021

DA-GROUP OSALLISTUU MESSUTAPAHTUMIIN

Olemme aktiivisesti mukana merkittävissä messutapahtumissa joko virtuaalisesti järjestettynä tai paikan päällä. Katso tilaisuudet ja toivottavasti tavataan!

Lue lisää

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla uusista palveluista, teknologiatrendeistä ja tapahtumista.

 
 
 
x